Μίσθωση Υπηρεσιών για τη λειτουργία της Παιγνιοθήκης Παραλιμνίου - Θέσεις εργασίας Κύπρος

Αναζήτηση Εργασίας (Each Day We Try to Be Better)

Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013

Μίσθωση Υπηρεσιών για τη λειτουργία της Παιγνιοθήκης Παραλιμνίου

Διαγωνισμός με Α/Α 08/2013 για τη Μίσθωση Υπηρεσιών για τη λειτουργία της Παιγνιοθήκης Παραλιμνίου.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι ενδιαφερόμενοι για το Διαγωνισμό 07/2013 θα πρέπει πρώτα να διαβάσουν τις σχετικές Οδηγίες και να συμπληρώσουν το σχετικό Πίνακα.


Χρόνος και Τόπος Υποβολής
Οι Προσφέροντες πρέπει να υποβάλουν τις προσφορές τους το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 13 Ιουνίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι.
Οι προσφορές υποβάλλονται απευθείας στο κιβώτιο προσφορών της Αναθέτουσας Αρχής στη διεύθυνση Ευγενίας και Αντωνίου Θεοδότου 6, 1060 Λευκωσία (3ος όροφος).

Δεν λαμβάνονται υπόψη και θεωρούνται εκπρόθεσμες, προσφορές που υποβλήθηκαν στο κιβώτιο προσφορών μετά την καθορισμένη ημερομηνία και ώρα. Επίσης, δεν θα λαμβάνονται υπόψη προσφορές που υποβάλλονται με οποιοδήποτε άλλο τρόπο πέραν της υποβολής τους στο Κιβώτιο Προσφορών.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μπες στην ιστοσελίδα http://ergodotes.blogspot.com/ για να βρεις θέσεις εργασίας, καθημερινά βάζουμε όσες θέσεις εργασίας έχουμε για όλη την Κύπρο. Βοηθά και εσύ αν είστε εταιρεία αλλά και ιδιώτης και έχεις στα υπόψη σου μία θέση εργασίας μπορείς να την στείλεις με email στο eucy2009.jobs@gmail.com Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου