Δικτυωθείτε και Εξελιχθείτε - Θέσεις εργασίας Κύπρος

Αναζήτηση Εργασίας (Each Day We Try to Be Better)

Booking.com

Δικτυωθείτε και Εξελιχθείτε

Δικτυωθείτε και ΕξελιχθείτεΑν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στα επιμορφωτικά προγράμματα του Έργου, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του έργου (
http://www.kepa.gov.cy/diktiothite). Τα επιμορφωτικά προγράμματα, διάρκειας 24 ωρών, θα διεξάγονται σε συνεχή βάση ξεκινώντας από τις 17 Σεπτεμβρίου 2009.

Για περισσότερες πληροφορίες οι Σύμβουλοι Υποστήριξης και Κατάρτισης (ΣΥΚ) του Έργου «Δικτυωθείτε και Εξελιχθείτε», κος Βάσος Ορφανίδης (τηλ.: 22806129, email:
vorphanides@kepa.mlsi.gov.cy) και κος Αντρέας Αρέστη (τηλ.: 25323910, email:aaresti@kepa.mlsi.gov.cy) είναι στη διάθεσή σας. 

Με την πεποίθηση ότι η χρήση των υπηρεσιών του Διαδικτύου θα ανοίξει καινούριες ευκαιρίες για την επιχείρησή σας, αναμένουμε τη θετική σας ανταπόκριση.

ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙΤΕ:
ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ
Επιχειρηματία και αυτοτελώς εργαζόμενε,
Το Κέντρο Παραγωγικότητας, μέσω του Έργου "Δικτυωθείτε και Εξελιχθείτε", σου προσφέρει πολύπλευρη στήριξη σε θέματα αξιοποίησης του ηλεκτρονικού επιχειρείν.
Οι δράσεις του Έργου που προσφέρονται σήμερα, και στις οποίες μπορείς και εσύ να λάβεις μέρος χωρίς οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνσηείναι:
  • Βασική κατάρτιση σε θέματα ηλεκτρονικού επιχειρείν
  • Εξειδικευμένα σεμινάρια
  • Κατ’ ιδίαν συναντήσεις στο χώρο της επιχείρησης
  • Εξατομικευμένη υποστήριξη
Το Έργο απευθύνεται προς όλα τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που ασκούν οικονομική δραστηριότητα περιλαμβανομένων των συνεταιρισμών και των αυτοτελώς εργαζομένων.

Συνοπτική Περιγραφή των Δράσεων του Έργου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου