Θέση Εργασίας στα Lidl: Προϊστάμενος-η Πωλήσεων για την Κύπρο - Θέσεις εργασίας Κύπρος

Αναζήτηση Εργασίας (Each Day We Try to Be Better)

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

Θέση Εργασίας στα Lidl: Προϊστάμενος-η Πωλήσεων για την Κύπρο

ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ; – ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!
Company name: Lidl Cyprus
Address: Larnaca
Town: Larnaca
Phone: 00357 800 94404
Mobile: N/A
Fax: N/A
Contact person: Γραφείο Προσωπικού
E-mail address: N/A
Position details:
Job title : Προϊστάμενος-η Πωλήσεων για την Κύπρο
Job description: Στο χώρο του εμπορίου κάθε μέρα είναι μια νέα πρόκληση. Ιδιαίτερα στη Lidl, είμαστε ευχαριστημένοι μόνο όταν και οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι. Για το λόγο αυτό αναζητάμε αξιόπιστους συνεργάτες για την Κύπρο.Τα καθήκοντά σας
Αναλαμβάνετε μια θέση-κλειδί στην εταιρία. Έδρα σας είναι οι κεντρικές μας εγκαταστάσεις στη Λάρνακα, ωστόσο έχετε υπό την επίβλεψή σας 4 περίπου καταστήματα, σε μια ευρύτερη περιοχή της Κύπρου, την οποία θα αναλάβετε. Είστε αρμόδιος-α για θέματα οργάνωσης, παρακολούθησης των πωλήσεων, εφαρμογής και ελέγχου των εταιρικών διαδικασιών. Είστε υπεύθυνος-η για την επίτευξη των στόχων, το σύνολο της απόδοσης των κατ/των της ευθύνης σας και την πορεία των επιχειρηματικών δεικτών. Αναλαμβάνετε τη στελέχωση των κατ/των, καθώς και την εκπαίδευση και ανάπτυξη του προσωπικού, προωθώντας τη δημιουργική συνεργασία.


Το προφίλ σας
Είστε απόφοιτος-η ανώτερης/ανώτατης εκπαίδευσης, με γνώση Γερμανικών και Αγγλικών. Διαθέτετε δίπλωμα αυτοκινήτου και έχετε ευελιξία μετακινήσεων. Τα προσωπικά σας γνωρίσματα είναι σημαντικά για εμάς. Σας διακρίνουν άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες, ικανότητα διοίκησης και παρακίνησης του προσωπικού, καθώς και ομαδικό πνεύμα. Προσαρμόζεστε στις αλλαγές, ενώ η επίλυση προβλημάτων αποτελεί για εσάς πρόκληση. Παράλληλα, σας χαρακτηρίζουν ενθουσιασμός και δυναμικότητα, ώστε να αναλάβετε μια υπεύθυνη και απαιτητική θέση.
Τι προσφέρουμε
Εργάζεστε σε ένα σύγχρονο και οργανωμένο περιβάλλον, με ελκυστικές αποδοχές και αξιόλογες δυνατότητες εξέλιξης. Σας εξασφαλίζουμε παροχές όπως επιπρόσθετη ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση, εταιρικό αυτοκίνητο, κινητό τηλέφωνο. Πριν την ανάληψη των καθηκόντων σας, σας προετοιμάζουμε πλήρως για τις απαιτήσεις της θέσης. Ακολουθείτε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, 9 περίπου μηνών, με την υποστήριξη έμπειρων στελεχών. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης είστε έτοιμος-η να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις της θέσης και να ενσωματωθείτε στη φιλοσοφία της εταιρίας μας.
Σας κινήσαμε το ενδιαφέρον;
Θα χαρούμε να λάβουμε την αίτησή σας. Μπορείτε να επισυνάψετε το αρχείο του βιογραφικού σας στα ελληνικά (σε Word ή PDF) στην Online φόρμα, από την ιστοσελίδα μας (http://kariera.lidl.com.cy). Θα σας απαντήσουμε σύντομα για την παραλαβή του βιογραφικού σας.