Διαγωνισμός Αφίσας 2013 με θέμα «Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία» - Θέσεις εργασίας Κύπρος

Αναζήτηση Εργασίας (Each Day We Try to Be Better)

Booking.com

15 Νοεμβρίου 2013

Διαγωνισμός Αφίσας 2013 με θέμα «Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία»Διαγωνισμός Αφίσας 2013 με θέμα «Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία» 
Tο Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, για ενδέκατη συνεχή χρονιά, διοργανώνουν Διαγωνισμό Αφίσας με θέμα «Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία» μεταξύ των μαθητών των Γυμνασίων, Λυκείων και Τεχνικών Σχολών.

Σκοπός του Διαγωνισμού, ο οποίος έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών στον τομέα της πρόληψης των εργατικών ατυχημάτων και επαγγελματικών ασθενειών.

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας αθλοθετεί το Διαγωνισμό με χρηματικά έπαθλα αξίας €300 (πρώτο βραβείο), €200 (δεύτερο βραβείο) και €100 (τρίτο βραβείο) και η απονομή των βραβείων θα γίνει στη διάρκεια της Τελετής Λήξης της Εβδομάδας Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία 2013 η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2013. Επιπρόσθετα, η αφίσα που θα πάρει το πρώτο βραβείο θα εκτυπωθεί σε μέγεθος Α3 προκειμένου να αξιοποιηθεί για προβολή των θεμάτων ασφάλειας και υγείας σε σχολεία και χώρους εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε τους Όρους του Διαγωνισμού και το σχετικό Ενημερωτικό Σημείωμα.

Αρχείο Acrobat Reader Oroi Diagonismou.pdf (82,7 Kb)
Αρχείο Acrobat Reader Enimerotiko Simeioma.pdf (88,58 Kb)