Το ΤΕΠΑΚ προσφέρει είκοσι (20) νέες ποιοτικές θέσεις εργασίας - Θέσεις εργασίας Κύπρος

Αναζήτηση Εργασίας (Each Day We Try to Be Better)

Booking.com
Booking.com

5 Μαρτίου 2014

Το ΤΕΠΑΚ προσφέρει είκοσι (20) νέες ποιοτικές θέσεις εργασίας

Το ΤΕΠΑΚ προσφέρει είκοσι (20) νέες ποιοτικές θέσεις εργασίας σε διδακτορικό και μεταδιδακτορικό επίπεδο στον τομέα της Ψηφιοποίησης, Αρχειοθέτησης, Προστασίας και Προβολής της Πολιτιστικής Κληρονομιάς σε νέους Κύπριους επιστήμονες

Μοναδική ευκαιρία εργοδότησης προσφέρει το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) σε νέους Κύπριους επιστήμονες, στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος Marie-Curie-Ψηφιοποίηση και Τεκμηρίωση Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΙΤΝ-DCH: Initial Training Network for Digital Cultural Heritage). Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχει διάρκεια 4 χρόνια και προϋπολογισμό γύρω στα 4 εκατομμύρια ευρώ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μελετήσουν όλα τα σχετικά έγγραφα που βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του προγράμματοςwww.itn-dch.eu και να υποβάλουν την αίτηση τους το συντομότερο δυνατό.
Όσοι Κύπριοι νέοι επιστήμονες ενδιαφέρονται να εργαστούν σε ένα σύγχρονο και απαιτητικό ερευνητικό περιβάλλον στον τομέα της Ψηφιοποίησης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς στην Κύπρο ή στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μπορούν να αποταθούν το συντομότερο δυνατόνάμεσα να αποτείνονται στο ΤΕΠΑΚ για να διερευνήσουν τις εξαιρετικές δυνατότητες που προσφέρονται.
Ο Δρ Μαρίνος Ιωαννίδης που είναι ο συντονιστής του έργου είναι διαθέσιμος στον τηλεφωνικό αριθμό 25-002020 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση marinos.ioannides@cut.ac.cy .