Η Ryanair, προσφέρει δωρεάν θέσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Χανιά για τις επόμενες δύο εβδομάδες - Θέσεις εργασίας Κύπρος

Αναζήτηση Εργασίας (Each Day We Try to Be Better)

Η Ryanair, προσφέρει δωρεάν θέσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Χανιά για τις επόμενες δύο εβδομάδες


Η Ryanair, προσφέρει στους Έλληνες πολίτες δωρεάν θέσεις* από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Χανιά για τις επόμενες δύο εβδομάδες, από την Δευτέρα, 13 Ιουλίου μέχρι τις 27 Ιουλίου γεγονός που πρακτικά σημαίνει ότι το κόστος του εισιτηρίου ισούται με τα τέλη αεροδρομίου. Μάλιστα, η Ryanair, περιμένει την στήριξη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας σε αυτήν την πρωτοβουλία, μειώνοντας το τέλος αεροδρομίου σε 0€ και από τον Αερολιμένα Αθηνών να μειώσει τον φόρο αεροδρομίου σε 0€ για τις συγκεκριμένες πτήσεις εσωτερικού και για την περίοδο δύο εβδομάδων!

Οι συγκεκριμένες δωρεάν θέσεις θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα Ryanair.com, μόλις ο Αερολιμένας Αθηνών και η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας επιβεβαιώσουν πως στηρίζουν αυτήν την πρωτοβουλία και αναστείλουν την επιβολή τελών και φόρων για τους συγκεκριμένους 3 προορισμούς.

Ο David O'Brien, Επικεφαλής του Εμπορικού Τμήματος της Ryanair δήλωσε:
· Οι δωρεάν πτήσεις αντιστοιχούν σε 0.00€ ναύλο. Όλες οι χρεώσεις για επιπρόσθετες υπηρεσίες θα χρεωθούν στον πελάτη.
"Κατά την διάρκεια αυτών των οικονομικών αναταραχών, οι Έλληνες χρειάζονται κάθε βοήθεια που μπορεί να τους δοθεί και για αυτό ζητήσαμε από τους συνεργάτες μας: τον Αερολιμένα Αθηνών και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας να αναστείλουν την επιβολή τελών και φόρων αεροδρομίου για τους Έλληνες πολίτες. Μόλις αυτό πραγματοποιηθεί, η Ryanair θα προσφέρει στους Έλληνες πολίτες δωρεάν θέσεις για την περίοδο δύο εβδομάδων διαθέσιμες στην ιστοσελίδα Ryanair.com,από την Δευτέρα 13 Ιουλίου μέχρι 27 Ιουλίου για πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Χανιά, επιβεβαιώνοντας την αφοσίωσή μας στην Ελλάδα ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία στην χώρα.

Από την αρχή της εισόδου μας στην αγορά οι Έλληνες επιβάτες ανταποκρίθηκαν στους χαμηλούς ναύλους και στην μοναδική ποικιλία προορισμών της Ryanair και με την συγκεκριμένη πρόταση στον Αερολιμένα Αθηνών και στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ζητάμε από τους συνεργάτες μας να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία μας και να μειώσουν την πίεση προς τους Έλληνες πολίτες με αυτήν την ευεργετική ενέργεια "

Υποσημειώσεις

· Οι δωρεάν πτήσεις αντιστοιχούν σε 0.00€ ναύλο. Όλες οι χρεώσεις για επιπρόσθετες υπηρεσίες θα χρεωθούν στον πελάτη.

· Οι πελάτες θα μπορούν να κάνουν κράτηση για τις συγκεκριμένες θέσεις μέσω της ιστοσελίδας μας με 0.01€. Λόγω των δεδομένων περιορισμών πληρωμής στην Ελλάδα, ετοιμάζουμε δωρεάν τηλεφωνική γραμμή μέσω της οποίας θα πραγματοποιούνται κρατήσεις στην τιμή των 0.00€