Πωλητές πωλήτριες - Θέσεις εργασίας Κύπρος

Αναζήτηση Εργασίας (Jobs in Cyprus) www.jobscy.eu

Wednesday, 28 September 2016

Πωλητές πωλήτριες

Πωλητές / Πωλήτριες

Η εταιρεία Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd, πρωτοπόρος στον χώρο της εισαγωγής και διανομής τροφίμων ευρείας κατανάλωσης, διαχειρίζεται μεγάλη γκάμα τυροκομικών προϊόντων, κρεάτων και λαχανικών συντήρησης και κατάψυξης, είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής και διανομέας των καταστημάτων McDonalds και της αλυσίδας καταστημάτων κατεψυγμένων ειδών Foodsaver, και ζητά να προσλάβει Πωλητές / Πωλήτριες για προώθηση των προϊόντων της σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και χώρους μαζικής εστίασης, με βάση τη Λευκωσία και τη Λεμεσό.

Βασικές δραστηριότητες και ευθύνες
Προωθεί τα προϊόντα της Εταιρείας σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφετερίες.

Κύρια καθήκοντα

Επικοινωνεί και επισκέπτεται υφιστάμενους και νέουςπελάτες για να προωθήσει τα προϊόντα της εταιρείας και να εξασφαλίσει παραγγελίες.Εισηγείται και προτείνει προϊόντα σε πελάτες ανάλογα με τις ανάγκες τους.Ενημερώνει πελάτες σχετικά με τα προϊόντα της εταιρείας, τιμές, διαθεσιμότητα, και όρους πίστωσης.Παρέχει υποστήριξη και επιλύει προβλήματα πελατών.Παρακολουθεί τις συνθήκες της αγοράς, τιμές, προϊόντα και πωλήσεις του ανταγωνισμού.Εισπράττει λεφτά από τους πελάτες, καταχωρεί συναλλαγές και εκδίδει αποδείξεις.

 

Γνώσεις ικανότητες και προσωπικές ιδιότητες
Γνωρίζει τις αρχές και μεθόδους τοποθέτησης, προώθησης και πώλησης προϊόντων, και τις αρχές και διεργασίες για την παροχή εξυπηρέτησης πελατών. Είναι ενεργητικός/η ακροατής και μπορεί να επικοινωνεί αποτελεσματικά με άλλους. Είναι αξιόπιστος/η και ευσυνείδητος/η, και θέτει δύσκολους προσωπικούς στόχους και προσπαθεί να τους πετύχει.

 

Ακαδημαϊκά προσόντα και πείραΑπολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσηςΑπαραίτητοΠολύ καλή γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσαςΑπαραίτητοΚατάρτιση στις εφαρμογές MS Office και ειδικά στην ExcelΑπαραίτητοΠέντε (5) τουλάχιστον χρόνια πείρα σε θέση πωλητή τροφίμων HORECA.ΑπαραίτητοΔίπλωμα κολλεγίου σε συναφές θέμαΕπιθυμητόΑπολαβές και ωφελήματαΑναλόγως προσόντων και πείραςΙατροφαρμακευτική περίθαλψηΑιτήσεις  Μπορείτε να υποβάλετε βιογραφικό σημείωμα στην διεύθυνσηiph@iph.com.cy ή μέσω Φάξ 22488442 το αργότερο μέχρι τις  15 Οκτωβρίου 2016.