Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων - Θέσεις εργασίας Κύπρος

Αναζήτηση Εργασίας (Jobs in Cyprus) www.jobscy.eu

Thursday, 24 May 2018

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων


Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που αφορά τρίτους.

Στην ιστοσελίδα jobscy.eu  υπάρχουν σύνδεσμοι σε άλλες ιστοσελίδες για σκοπούς ενημέρωσης για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας ή για σκοπούς διαφήμισης. Σημειώνεται ότι όταν διασυνδέεστε σε οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα μέσω της σελίδας jobscy.eu, ο διαχειριστής της άλλης ιστοσελίδας μπορεί να συλλέγει πληροφορίες για εσάς, μεταξύ άλλων και μέσω cookies ή μέσω άλλης τεχνολογίας.
Επιπροσθέτως, ο/οι πάροχος/οι Ιντερνετ ή άλλης υπηρεσίας μπορεί να συλλέγουν πληροφορίες για εσάς ή να παραδίδονται από εσάς πληροφορίες κατά την χρήση της ιστοσελίδας ή οποιασδήποτε άλλης ιστοσελίδας. Με την επίσκεψη και χρήση της σελίδας Στην ιστοσελίδα jobscy.eu  υπάρχουν σύνδεσμοι σε άλλες ιστοσελίδες για σκοπούς ενημέρωσης σας για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας ή για σκοπούς διαφήμισης. Σημειώνεται ότι όταν διασυνδέεστε σε οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα μέσω της σελίδας jobscy.eu, ο διαχειριστής της άλλης ιστοσελίδας μπορεί να συλλέγει πληροφορίες για εσάς, μεταξύ άλλων και μέσω cookies ή μέσω άλλης τεχνολογίας. Επιπροσθέτως, ο/οι πάροχος/οι Ιντερνετ ή άλλης υπηρεσίας μπορεί να συλλέγουν πληροφορίες για εσάς ή να παραδίδονται από εσάς πληροφορίες κατά την χρήση της ιστοσελίδας ή οποιασδήποτε άλλης ιστοσελίδας. Αναγνωρίζετε ότι η συλλογή πληροφοριών ή οι πρακτικές που αφορούν στο απόρρητο από τρίτους,  δεν καταγράφονται ούτε ελέγχονται από την jobscy.eu και η jobscy.eu δεν είναι υπεύθυνη για τις ιστοσελίδες αυτές.
 αναγνωρίζετε ότι η συλλογή πληροφοριών ή οι πρακτικές που αφορούν στο απόρρητο από τρίτους,  δεν καταγράφονται ούτε ελέγχονται από την jobscy.eu και η jobscy.eu δεν είναι υπεύθυνη για τις ιστοσελίδες αυτές.